Gyomorbavágó évadkezdést ígér A férjem védelmében

 

2014.10.13.

Október 15-én, az amerikai premierrel szinte párhuzamosan elstartol A férjem védelmében új, immáron hatodik évada! A Universal Channel sorozatának középpontjában ezúttal is Alicia Florrick viszontagságos magánéletét és karrierjét követhetik nyomon a magyar rajongók: a hatalmi harcok és a szerelmi szálak tovább bonyolódnak.

 

A Golden Globe-díjas sorozat onnan folytatja a történetet, ahol az ötödik évad végén abbamaradt: Diane a visszavonulás gondolatával kacérkodik, otthagyná saját cégét és betársulna a Florrick Argoshoz, de mindent jegelni kell, hisz az egyik meghatározó karaktert letartóztatják. A férjem védelmében persze nem áll meg itt: a díjnyertes színésznő, Julianna Marguiles által alakított chicagói ügyvédnő karrierje ezúttal a politika felé veszi az irányt. Hogy sikerül-e Alicia Florricknak a botrányos családi hátterét maga mögött hagyva idáig felkapaszkodnia, az a legújabb évadból kiderül.

 

The Good Wife

 

A kritikusok által sokat dicsért sorozat, a forgatókönyv, az életszerű történetek, karakterek és lüktető tempóban érkező események, továbbá a zseniális vendégszereplők (Michael J. Fox) teszik egyedivé A férjem védelmében című sorozatot.

 

The Good Wife

 

Julianna Marguiles az Emmy gálán a következőt nyilatkozta a vörös szőnyegen:

Aliciára bőven ráférne már, hogy a hatodik évad közepén valami igazán pozitív szerelmi kalandba keveredjen. Vagy csak ne legyen végre Peterrel. Mert egyszerűen nem működik a kapcsolatuk, bár a politikai vetületét nézve románcuknak az az igazság, hogy mindkettőjüknek szüksége van a másikra. Többek között ezért is lesz érdekes ez az évad, mert ezen az összeérhetetlen kettősségen lesz a hangsúly” – mondta a színésznő.

 

The Good Wife

 

Hogy hogyan alakul Alicia szakmai karrierje, vagy az egyre bonyolultabb szerelmi szálak milyen izgalmakat tartogatnak, arra A férjem védelmében legújabb epizódjai választ adnak.

 
[facebook_like_button]
 

Ha tetszett a cikkünk, kövess minket Facebook-on is, itt!

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

cs2

Für Anikó és Kováts Adél a Terápia új évadáról

Rosszul lett B.B. King, lemondta koncertjeit

Menni vagy maradni? – A folyón túl Itália kritika