Vasárnapi kikapcsolódás városban és vidéken – ajánló

 

ja – 2014.09.28.

Gyönyörű, napos, őszi vasárnapunk lesz, ami az elmúlt pár hónap időjárásából kiindulva, valóban áldás, úgyhogy érdemes kihasználni. Budapesten kiállítások, vidéken lovasverseny és különböző fesztiválok várnak rátok vasárnap, úgyhogy aki unatkozik nézze át programajánlónkat, hátha talál kedvére valót.  

 

Mindenekelőtt a jó idő kihasználásának legegyszerűbb módja, ha elmentek kirándulni.  Ősszel gyönyörű a természet, gesztenyét pedig érdemes gyűjteni, hiszen a vasárnapi ebédhez gyönyörű, őszi dekorációt lehet belőle készíteni.

 

gesztenye5

 

Aki mindenáron a konyhában akar tüsténkedni ezen a gyönyörű napon, még elcsípheti az őszibarack szezon végét.  Rakjatok el vaníliás őszibarack lekvárt a hideg téli napokra!

Látogassatok ki Fótra A Nemzeti Díjlovas és Lovasterápiás versenyre, gyönyörködjetek a lovakban és kóstoljatok bele a lovasterápia izgalmas világába. A program péntek óta tart, ma pedig a többi közt díjlovaglás, voltizsálás és terápiás versenyszámok lesznek.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Megnyílt a World Press Photo kiállítás Budapesten, a Néprajzi Múzeumban. Aki még sosem nézte meg az éves nemzetközi sajtófotó válogatást, mindenképpen tegye meg, hiszen elképesztő felvételekben gyönyörködhet. Ismerjétek meg a világot, amiben élünk! Itt pedig megnézhetitek a tavalyi győztes.

Jógáznál Budapest közepén, jó társaságban, egész nap? Most megteheted, ha ellátogatsz a jógafesztiválra, ami egészen ma este 17:00 óráig várja az Akváriumban az érdeklődőket. Itt az ideje elmerülni a nyugalomban. Aki mindezek után úgy döntene, hogy inkább a kanapéról figyeli az eseményeket, az nézegesse meg képgalériáinkat az antigravitációs jógáról és Laura Sykora-ról.

 

jóga

 

Olvassatok, szeressetek, pihenjetek!

 

[facebook_like_button]