-273 °C

Százharmincegy alkalommal szexelünk évente

 

zd – 2014.07.24.

Az egyik leghíresebb óvszergyártó cég felmérést készített a világ 41 országában, így csaknem 350 ezer embert kérdeztek meg szexuális életükről, szokásaikról. Egészen fiatal és már idősödő válaszadókat is kerestek, amiből egy tizennyolc oldalas tanulmányt készítettek. Néhány érdekes adatot kiemeltünk, például, hogy a legtovább a vietnámiak várnak szüzességük elvesztésével, a japánoknál pedig a többség hetente alig egyszer bújik ágyba partnerével.

 

Első szexuális élmények

Bár a nőknél pár hónappal előrébb esik ez az adat, de átlagosan az emberek 17,7 éves korban kezdik a nemi életet. Ez a szám a 45 éven felülieknél 18,2 évre emelkedik, a 16-20 éveseknél csak 16,5 év. Legkorábban az Izlandiak bújnak ágyba szerelmükkel, őket követik a németek és az osztrákok. Mi magyarok az átlagnál valamivel korábban, 17,3 évesen veszítjük el „szépségünket”, míg legtovább a vietnámiak várnak.

 
előjáték huffingtonpost
huffingtonpost
 

Előjáték

Elmondható, hogy átlagban 19,7 percet töltenek a párok előjátékkal. A tesztből az is kiderült, hogy ez a szám korunk növekedésével csökken. Ebben a kategóriában a britek és a németek diadalmaskodnak, ők átlagosan 22,5 percet töltenek az egymásra hangolódással. Legkevésbé a makedónok, szerbek törődnek ezzel, de ők is többet foglalkoznak partnerükkel az aktus elején, mint a vietnámiak vagy a hongkongiak. Mi magyarok egészen szép eredménnyel rukkoltunk elő: 20,4 perc volt az átlag.

 

Milyen gyakran szexelünk?

Ebben a kategóriában a franciák az elsők, akik százharminchétszer bújnak ágyba átlagosan. Utánuk jönnek a görögök és mi visszük el a bronzérmet 131 alkalommal évente, holtversenyben a szerbekkel és a montenegróiakkal. Ha földrajzilag elemezzük, a legtöbbet a mediterrán országokban szeretkeznek. A sort ismét az ázsiai országok zárják, a japánoknál a heti 1 alkalmat sem éri el a szám, ők 46 alkalommal az utolsók az éves átlagszámításban.

 
sex_addiction
salon.com
 

Segédeszközök

A megkérdezettek 27%-nak van otthon valamilyen segédeszköze. Valamely oknál fogva a 25-34 és a 45 éven felüli korosztályban a legnépszerűbb a vibrátor. Kimagasló az arány az izlandiak körében, ahol ez a szám 52 százalék és a briteknél, ahol 49 százalék részesíti előnyben az eszközt. Nálunk az emberek 22 százaléka használja a szerkentyűt, amivel ismét a középmezőnybe kerültünk. Legkevésbé a vietnámiak alkalmazzák ezt a játékszert, a megkérdezettek 5 százaléka vallott efféle szokásairól. A legnépszerűbb segédeszköz azonban a pornográf tartalmak nézegetése volt, ami magasan elvitte az első helyet 35 százalékkal, ezt követik az izgalomfokozó óvszerek és a síkosítók.

 

Orgazmus

Ebben a témában hatalmas eltérések voltak. A csúcspontra eljutók átlagosan 35 százalékot tettek ki, de ez a nemek között jelentős eltérést mutat, mivel a nők 17, a férfiak 45 százaléka jut el az orgazmusig minden alkalommal. Eltérést mutatnak a különböző korosztályok is. A 16-20 éveseknél 32 százalék, míg a 35 év feletti felnőtteknél 48 százalék elégül ki szex közben. Az országok közül az olaszok vannak az élen, náluk az átlag 61 százalék. Őket követik a szerbek, makedónok, az izraeliek, majd az előkelő ötödik hely a magyaroké és a braziloké 51 százalékkal. A listát Kína zárja a maga szerény 19 százalékával. Érdekesség, hogy több mint minden tízedik kínai és finn soha nem élt még át orgazmust, de az indiaiak és a svédek sem jutnak el gyakran a csúcsra. A megkérdezettek negyede színlelt már orgazmust, ami a szerbekre és a montenegróiakra egyáltalán nem jellemző, ugyanis a megkérdezettek 87 százaléka nem tettetett még sosem.

 
előjáték 1
huffingtonpost
 

Partnerek száma

Átlagosan egy embernek élete során 10,5 szexuális partnere van, de ez a szám viszonylag nagy szélsőségekből adódik. A megkérdezettek 27 százalékának csak egy partnere volt élete során, míg kicsit több mint egyötödüknek tíznél több. A férfiak átlagban több partnert vallottak be, mint a nők. Ebben a kategóriában az eddig hátul kullogó kínaiak állnak az élen, nekik átlagosan 19,3 partnerük van életük során. Őket követik a brazilok és a japánok. Magyarország itt is a középmezőnyben tartózkodik, a magyaroknak többnyire 9,5 partnere van. A listát az indiaiak, hongkongiak és a vietnámiak zárják 2,5 párral.

 

Legszexibb nők és férfiak

A felmérés évében a legszexisebb nő Angelina Jolie lett, míg a férfiaknál  Brad Pitt, Johnny Depp és George Clooney volt a nyerő. Bár mindannyian jól néznek ki a mai napig, 2014-ben egy gyönyörű színesbőrű lány lett a győztes, méghozzá a 12 év rabszolgaság sztárja, Lupita Nyong’o. A férfiaknák ebben az évben, a kisfiús arcú, enyhén feminim Nicklas Pedersen dán fiatalember nyert.

 

forrás: www.alon.hu

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

cs2

Csókolózáskor 34 arcizmot használunk

Hét fogás a hét minden napjára-csiklandósok, vigyázat!

 

Címkék: óvszergyártó, felmérés, partner, segédeszköz, popupcafe

IMPRESSZUM ADATVÉDELEM FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK KÖZÖNSÉGSZOLGÁLAT