-273 °C

Hét fogás a hét minden napjára – csiklandósok, vigyázat!

 

zzs- 2014.07.02.

Nyár van, forróság, így nem csoda, ha esténként mindenkit ellep a forróság. Pajkos útmutatónk nem csak bizonytalan férfiaknak, hanem önmagukat nem eléggé ismerős nőknek is szól. Hét fogás a hét minden napjára – avagy sorra vettük az érzékeny zónákat.

 

Vénuszdomb

Érdemes a szeméremdombnak is nevezett testtájon kalandozni, ami tulajdonképpen a szeméremcsontra rárakódott zsírpárna. Ha ezt a területet kézzel, ajkakkal vagy nyelvvel stimulálod, partnerednek kéjes élvezetet okozhatsz. A nőknek csupán kívánatossá kell tenni ezt a területet, például alkalmazzunk szőrtelenítés után finom olajozást vagy krémezést, így selymes tapintásúvá varázsolhatjuk a „szentély kapuját”.

 

Térdhajlat

Ritkán kerül reflektorfénybe ez a terület, pedig a térd mögötti finom, puha bőr igenis az egyik legütősebb erogén zónája a testünknek. Sokan túl csiklandósnak vallják ahhoz magukat, hogy ezen a területen bármilyen érintést elviseljenek, de érdemes egy próbát tenni, végül is minden fejben dől el! Alkalmazzunk olajos lábmasszázst úgy, hogy ezen a területen elidőzünk, hiszen ismeretlen kéjek birodalmáról van szó. Nyugodtan vonjuk be a térdkalácsot is a játékba, hiszen ott rengetek az idegvégződés.

 

térd

 

Has

Ez a testtáj a szuperzóna, ha erotikáról van szó. Olyannyira az, hogy sokan pusztán a has simogatásával képesek elérni a gyönyörök kapuját. Egyrészt azért mert érzékeny testünknek ez a része, másrészt azért mert automatikus izommozgást gerjeszt a stimuláció, ami nem várt fordulatokat hozhat az aktus során.

 

Ajkak

Érdemes behúzni a kéziféket, ha csókról van szó. Legalább öt percet időzzünk el az ajkak játékában, tényleg megéri! Ez a legérzékenyebb női testrész megfelelője, szóval ne is kételkedjünk abban, hogy a partner sok következtetést fog levonni pusztán a csókolózási technikánkból. Az igazi férfiak csupán csókjukkal képesek orgazmus közeli állapotot előidézni.

 
www.life.hu
 

Fejbőr

Lehet, hogy elsőre idegenkedünk a gondolattól, viszont a fejbőr rengeteg ingerrel reagál a kényeztetésére. Egy ügyes fejmasszázs óriási kéjekhez vezethet. A közös fürdés során remek előjáték vagy levezetés egymás hajának mosása és a hiperérzékeny terület kiaknázása. Emellett egészségvédő hatása is van, hiszen fokozza a vérkeringést a fejbőrben, így boldogabbnak és elégedettebbek leszünk.

 

Lábfej

Lábfejünk hemzseg a reflexológiai pontoktól, amiknek nyomkodása felér egy alapos szexuális izgatással. Kísérletezzünk, teszteljünk ennél a területnél, hiszen a legtöbb ember rendkívül nehezen viseli a talp cirógatását vagy simogatását.

 

lábfej

 

Nyak

Imádjuk, ha a nyakunknak külön időt és energiát szentelnek! Mindenki lúdbőrözni kezd, ha a pasija váratlanul nyakon puszilja vagy más módon ér hozzá. Automatikusan teret ad a legtöbb nő és férfi a nyakszirtjéhez és annak finom bőréhez, mely csak úgy kívánja a finom csókokat és erotikus mozdulatokat.

 

forrás: www.tudasfaja.com

IMPRESSZUM ADATVÉDELEM FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK KÖZÖNSÉGSZOLGÁLAT