-273 °C

Stílustippek nyárra férfiaknak

 

2014.08.06.

Nincs könnyű dolgunk idén nyáron, hiszen egyik napról a másikra egész évszaknyit képes változni az időjárás, rendkívül nehéz hozzá alkalmazkodni. Ezúttal a férfiaknak kedvezünk, hogy a 2014-es nyári szezonban ismerjék azokat a trükköket, amikkel nemcsak praktikusan, de stílusosan is fel tudnak öltözni.

 

Egy nyári reggelen alapvetően melegre és napsütésre készülünk, de olykor órák alatt képes lehűlni ősziesre az idő. Mi tehát az ideális öltözet, hogy ne érjen minket váratlan meglepetés a nap folyamán? A nyár egyik legújabb trendje például, hogy a férfiak a rövidnadrágot bátran kombinálhatják zakóval.

 

divat5

 

Ez az új látvány laza eleganciát sugároz, ami ráadásul megfelelő viselet lehet ebben a szeszélyes évszakban. Emellett az ing–nadrág–zakó hármas kiváló kiegészítője az alapvetően ősszel hordott mellény, amellyel igazán jól lehet az időjáráshoz alkalmazkodni, és eközben még stílusosak is maradnak a férfiak.

 

divat4

 

A színeket tekintve az erősebb nem képviselői most lehetnek merészebbek, élénkebb árnyalatú zakókat, ingeket, nadrágokat is nyugodtan hordhatnak az elegancia jegyében.

 

zakók

 

„Ezen a nyáron a kék-fehér összeállítások reneszánszukat élik. A kéknek az azúr árnyalata a legdivatosabb, amely a tengervíz és az égbolt hangulatát idézi. A hazánkban nemrég megjelenő Karl Lagerfeld kollekcióban a pólókon is visszaköszön ez a szín, mindig a fehér kombinációjaként. A kék klasszikusa mellett azonban üzletünkben megtalálhatóak élénkebb színű ruhadarabok is. A nívós Pierre Cardin legújabb nyári szettjeiben például a narancs, a piros és a mustársárga árnyalatok dominálnak ” – mondta a Marianna Boutique tulajdonosa, Schaller Marianna divatszakértő.

 

divat2

 

Egy biztos, hogy a színek, valamint a formavilág mellett nyáron az egyik legfontosabb a megfelelő minőségű, kellően szellős és kellemes viseletet nyújtó szövetek, kelmék megválasztása.

 

divat8

 
  KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

cs2

Selfieznek  a legnagyobb divattervezők – a nőiesség jegyében 

Szakrális geometria és modern design

“Nekem a művészet a legegyszerűbb és legizgalmasabb út”

IMPRESSZUM ADATVÉDELEM FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK KÖZÖNSÉGSZOLGÁLAT