-273 °C

Ruhakollekcióval rukkolt elő a sorozatszínész – ahogy az lenni szokott

 

2014.10.01.

Befutott színésznő, újdonsült anyuka és még a divat világában is hódít! Kerry Washington, a Botrány főhőse a legizzasztóbb krízishelyzetek közepette is ügyel a tökéletes megjelenésre, de a magánéletben is mindig ragyogóan fest. Öt hónappal kislánya születése után, a Botrány évadpremierjének küszöbén ráadásként még egy saját ruhakollekcióval is előrukkolt. Íme. 

 

Nőiesség, elegancia, kényelem: Kerry Washington és tervezőcsapata ezen gondolatok mentén hívta életre a hetvenkilenc darabból álló egyedi kollekciót, amelynek inspirációját a Botrány szellemisége és a Kerry által alakított Olivia Pope adta. A ruhadarabok a dekoratív és egyben elegáns vonal mellett a kényelemre is fókuszálnak, hiszen egy nő számára a komfortos szabás is elengedhetetlen ahhoz, hogy megjelenésével magabiztosságot sugározzon.

 

132836_0965

 

A különleges és letisztult széria egyes darabjai egyébként háromezer módon kombinálhatóak. Kerry Washington a külcsín és a belbecs tökéletes egyensúlyát álmodta meg az összeállításokkal.

 

132836_0851

 

Sokat halljuk, hogy egy nő vagy eszes, vagy gyönyörű. Én úgy gondolom a kettő együtt is létezhet, ezzel a kezdeményezéssel ezt akarom üzenni a világnak: kompromisszumok nélkül is lehetsz egyszerre okos, erős és szép!” – mondta a kollekcióról a színésznő, aki a napokban Jimmy Fallon talkshowjában vendégeskedett, ahol a negyedik évad várható fordulatai mellett a Trónok harca iránti rajongásáról is mesélt.

 

128964_0993

 

A Botrány krízismenedzserei a legfrissebb évadban, szeptember 25-én debütáltak az amerikai közönség előtt, és hamarosan hazánkba is megérkeznek az újabb részek, amit elsőként a Universal Channel sugároz majd.

 
 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

cs2

Ha tetszett a cikkünk, kövess minket a Facebook-on is, itt!

Idén ősszel  megvadulunk – hódítanak az állatminták

“Ennyi a lényeg, adni nagyon jó dolog” – interjú a Portéka tulajdonosával 

Ivanka és a jövő esőháza

IMPRESSZUM ADATVÉDELEM FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK KÖZÖNSÉGSZOLGÁLAT