-273 °C

Heti PUC: amiről a héten érdemes volt beszélni

 

2014.10.12.

Készültünk nektek egy kis újdonsággal, megkönnyítendő az eligazodást a héten történtek között, illetve felhívni a figyelmet arra, ami netán elkerülte a figyelmeteket a héten – ugyanis a PopUp Cafe online napi magazin, gyorsan pörögnek a cikkek. A lényeg, hogy semmiről ne maradjatok le, ezért mostantól minden hétvégén összegyűjtjük nektek a hét legolvasottabb, legérdekesebb cikkeit, amikről mi is hírt adtunk. Olvassátok, szeressétek!

 

A Hét beszélgetése rovatunk mindig sok olvasót vonz, mi pedig ennek nagyon örülünk. Sok beszélgetéshez háttéranyagot is írunk, ezeket megtaláljátok az interjú alatt, ne felejtsétek el azt is elolvasni. Még mindig lázban tartja az oldalt a párkeresés, sokan voltatok kíváncsiak a beszélgetésünkre Borbély Zsófival, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom önkéntesével. Aggodalomra semmi ok, a témát még biztosan elővesszük, de addig, aki nem eddig nem tette, most elolvashatja, mire jutottunk párkapcsolat ügyben.

 

Szintén a hét beszélgetése rovatunkat gazdagította Bagi Ági lovasterapeuta, aki ember és ló különleges kapcsolatába vezetett be minket.

 

Ezen a héten pedig Afrikában, Mozambikban bóklásztunk, és egy olyan önkéntes beszámolójáról írtunk, aki hat hónapig dolgozott a helyiekkel, megismerve az életüket, gondjaikat, mindennapjaikat.

 

mozam15

 

Nem csak Afrikában vannak izgalmas helyek, kicsi országunk is számos szépséget rejteget. Nade miért nincs a Feszty-körképen rigó és miért érdemes elmenni Kiskunmajsára? Mi  az ottani fürdőt és vidékét fedeztük fel, erről szóló képes írásunkat itt olvashatjátok.

 

Ezen a héten színházban is voltunk, újdonsült kritikusunk pedig A folyón túl Itália című darabhoz csinált nekünk kedvet. „A folyón túl Itália remek komédia. Megvan benne minden, amit egy jó darabtól elvárhatunk. Légiesen könnyed, akár egy átborozott nyári délután, ugyanakkor sokszor annyira szíven üt, mint a legdurvább olasz eszpresszó.”

 
1800383_805000006224564_3302908233939596232_n
Fotó: Orlai Produkció
 

Kihirdették az idei Nobel-díjak kitüntetettjeit is, mi pedig folyamatosan követtük az eseményeket. Szívünkhöz legközelebb a Nobel-békedíj áll, így részletesen foglalkoztunk  a pakisztáni lány, Malala történetével, akinek neve ebben az évben vált világszerte ismertté.

 

Természetesen egész héten sütöttünk–főztünk. Nehéz volt receptet választani, mi végül a szív-süti mellett döntöttünk, viszont érdemes böngésznetek a Gasztro Akrobata rovatában további ötletekért.

 

Olvassatok, szeressetek minket jövő héten is!

 
IMPRESSZUM ADATVÉDELEM FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK KÖZÖNSÉGSZOLGÁLAT