Ördög Nóra ősztől már a TV2-n vezet műsort

 

2014.07.08.

Szerződést kötött a TV2 és Ördög Nóra. A műsorvezető jelenleg második gyermekét várja, a nézők ősszel találkozhatnak vele először a csatorna egyik műsorának házgazdájaként a képernyőn.

 

Sok szeretettel üdvözöljük Ördög Nórát. Vele újabb, fényes csillaggal gazdagodik a TV2 egyébként is kimagasló egyéniségekből álló műsorvezetői csapata. Stratégiánk meghatározó eleme az innováció, benne az újító műsorpolitika, aminek számos eredményét láthatják a nézők ősszel. Színes és izgalmas műsorkínálatunk Ördög Nórának is sok lehetőséget jelent műsorvezetőként. TV2-es karrierjéhez sok sikert kívánunk, születendő kisgyermekéhez pedig nagyon sok örömet és boldogságot” – mondta György Bence, a TV2 program és hírigazgatója.

 

forrás: Facebook

 

Ördög Nóra a nagy váltásról a következőképp nyilatkozott: “Most minden tekintetben új korszak kezdődik az életemben. Nehéz döntés volt, de 13 év után úgy éreztem, szükségem van arra, hogy igazán megújulva térhessek majd vissza a képernyőre. Bár most még teljes erőbedobással a kisfiam születésére koncentrálok, nagyon várom az izgalmas kihívásokat egy új műsorban, egy új csapattal” – mondta Ördög Nóra, mostmár a TV2 műsorvezetőjeként.

 

[facebook_like_button]

 

LEGOLVASOTABB CIKKEK

cs2

Vélaszolt a Zing Burger

Magyar győzelem a CSIO díjugrató Világ Kupán

Történelmet írtak Babosék

Egy nap Pokorny Liával

Szívmelengető hagyomány-bemutatjuk a vándorbölcsőt

15 jel, ami arra utal: depressziós lehetsz!

Kertberendezés luxus kivitelben-galéria!

Múzeumok éjszakéja-mi így láttuk

Elgondolkodtató képsorozat a WWF-től

Lenyűgöző tabletmese a TECHLAB-tól

Gorcső alatt az apa-baba kapcsolat

Lovasi idáig tudja a történetet-mi pedig nem akartuk letenni!

 

Szólj hozzá!