Fesztiválok, Shakespeare és a Gasztroangyal vár minket hétvégén – programajánló

 

ja – 2014.07.04.

Eszményi hétvége vár ránk, szikrázó napsütés, kék ég, vidámság, nyár… A reggeli kávé és a popup áttanulmányozása után vedd nyakadba ezen a hétvégén is a világot!

 

– Örök szerelem a Balaton, a víz melegszik, a szőlő érik, a part menti lángosos már maxi-üzemmódban működik, minden Téged vár egy nagy csobbanásra. Eheti Gastro Akrobatánk strand–kaja ajánlóját itt találod, ha pedig még ennél is jobban ki akarsz teljesedni a lazítás művészetében, akkor célozd meg Balatonakarattyát, ahol már javában tart az Everness Fesztivál… a micsoda?

„Az Everness Fesztivál egyet jelent a zenével, a mozgással, a színek, ízek és illatok mámorával. Öt nap felejthetetlen együttlét, amikor a tudatos pozitív gondolkodás és az egészséges életmód jegyében a hozzánk hasonlóan gondolkodók körében kapcsolódhatunk ki, tanulhatunk és léphetünk előre az önmeghaladás útján.”  – így csábítanak minket a szervezők.

 

 

– A féktelen bulizásra szavazók, akik még mindig otthon ülnek, induljanak el Soporonba MOST, hiszen már javában dübörög a VOLT fesztivál –bővebb programajánlónkat itt olvashatod.

 

– Intellektuális kikapcsolódásra vágysz? Akkor Gyulán a helyed, ahol napközben a helyi várfürdőben kényeztetheted megfáradt testedet, esténként pedig a szépséges gyulai várban elméd fürdőzhet Shakespeare darabokba fejest ugorva. ( óó ezen mondatokat még Shakespeare atyánk is megirigyelte volna )

 

– Igazi retro arc vagy? Irány Agárd és a Lakeside Rock & Roll weekend.  „Ez a találkozó igazi kikapcsolódás lesz. Vízpart, árnyék, sátor, sör, őrült rock and roll és tánc. Sütögetés, baráti találkozók. A 21. éve megrendezésre kerülő Vízparti Rock & Roll Weekend-en a zenén és a pihenésen lesz a hangsúly.”

 

lakeside

 

– Ennél egy jót? Budapesten a Millenáris parkban vár a Gasztroangyal: „ A sorozat legkarizmatikusabb szereplői – gazdák, termelők, borászok, vendéglősök – kaptak meghívást az eseményre, hiszen ők tudják a leghitelesebben megmutatni a magyar vidék gasztronómiai értékeit. Ebben a három napban Budapestre jön egész Magyarország, hogy az érdeklődők első kézből ismerhessék meg a vidéki életet, a hagyományos és modern gazdálkodást, a magyar ízeket és hagyományokat.  A személyes találkozáson és kóstoláson túl a látogatók recepteket gyűjthetnek és praktikákat leshetnek el, legyen szó hússütésről, kenyérdagasztásról vagy lekvárok, szörpök és savanyúságok befőzéséről. „

 

– A gyerekeknek is van ajánlatunk, egy teljes hónapig várja őket Budapesten  a Pólus sarkvidéki kalandparkja kisvasúttal, pingvinekkel, jegesmedvékkel, hóemberrel.

 

„Van egy város, ahol idén már hetedik éve egy júliusi hétvégére játszótérré változnak terek, utcák. Van egy város, melynek vezetése egy kis bábszínház varázserejével hetedhét országra szóló, sok tízezer gyereket vonzó fesztivált szervez. Van egy város, ahol mindezért fizetni sem kell, csak mosolyukat kell elhozniuk a gyerekeknek, mert ez a belépő a fesztiválra. – Ezen a hétvégén Győrben minden a gyerekekről és az ő mosolyukról szól!

 

– Ha pedig nincs kedved utazni, bulizni, jönni-menni, akkor fogj egy jó könyvet és irány  a kert, a Margitsziget, a Római-part, a Tisza partja vagy bármelyik kicsiny szeglete országunknak, ahol találsz egy árnyas fát, melynek lombsátra alá heveredve élvezheted  a békés nyári napokat!

 

Olvassatok, szeressetek – ezen a hétvégén is!

 
[facebook_like_button]

Szólj hozzá!