-273 °C

Zseniális a magyar kék kenőcs!

Több mint tíz évvel ezelőtt Lukács Károly bőrgyógyász megalkotta az úgynevezett Kék Kenőcsöt. A természetes szer híre a szájhagyomány útján terjedt el szélesebb körben. A híres keverék egy sor rendellenességre kiváló gyógyír lehet, alább soroljuk.

   
http://www.femina.hu/
http://www.femina.hu/
   

Égési sérülések

       

A bőr égése során az elhalt, roncsolt szövetek a helyükön maradnak, melyből var keletkezik a bőrfelszínen. Gyógyulásuk alatt gyakori probléma a felülfertőzés. A kék kenőcs hatóanyagainak egy része keresztüljut a roncsolt szöveteken és szétválasztja egymástól a sérült és az ép részeket. Az égett bőr tehát alulról felfelé gyógyul meg, így nem marad csúnya nyoma a sérülésnek, antibakteriális hatóanyagai pedig megakadályozzák a fertőzést.

       

A szer fájdalomcsillapító hatású is, így még a kellemetlen égés után keletkező fájdalmat is enyhíteni lehet vele. Az eljárás során a fájdalomérző receptorokról leszorítja az ingerlő anyagokat és napi két-három alkalommal elég használni a gyógyuláshoz.

     

Mit tartalmaz pontosan?

       

A gyártás során kizárólag természetes alapanyagokat használnak, amelyek antibakteriális, gyulladáscsökkentő és hámosító hatásuknak köszönhetően gyógyítanak.

       

Összetétel:

 

Cink-oxid- hámosító

Vazelin- var nélküli sebgyógyulás

Sumamed-Saptosyl keverék- antibakteriális hatóanyag

Tisztított kamilla- és cickafarkolaj- gyulladáscsökkentő

       

A Kék kenőcs egyéb változatai még gyógyírt jelenthetnek a gombás bőrfertőzésben szenvedőknek, a pikkelysömörösöknek vagy épp a pattanásos bőrűeknek is.

   

forrás: www.tudasfaja.com

zzs

IMPRESSZUM ADATVÉDELEM FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK KÖZÖNSÉGSZOLGÁLAT