-273 °C

Magyar zenekarok lepik el a Szigetet

 

2014.06.27.

Újabb információk a Sziget Fesztivál -1. napjáról: a Nagyszínpad nyitóbuliját az Ivan & The Parazol tartja, de a szervezők még egy meglepetést is tartogatnak a Blink fellépése előtt -, hogy mi lesz ez pontosan, csak néhány hét múlva derül ki. 

 

sziget

 

Dübörög a fesztivál szezon, a Sziget pedig ahogy minden évben, idén is impozáns fellépő listát vonultat fel, erről bővebben itt olvashattok. Szintén újdonság, hogy ebben az évben először a punnany massif is a Nagyszínpadon dumálja le a lábáról a közönséget.

A magyar zenekarok központi helyszíne egyébként a megnövelt méretű Petőfi Rádió – Volt Fesztivál színpad lesz  – az egyhetes rendezvény alatt több mint ötven fellépő szórakoztatja majd a nagyérdeműt,  a többi közt a Vad Fruttik, Sena, Turbo, Anna and the Barbies, Supernem, Brains, Intim Torna Illegál, The Carbonfools, Óriás, a Belmondó, Road, Fish!, PUF, Halott Pénz, Riddim Colony, Hősök, Magashegyi, a 30Y, a sor pedig folytatódik.

Az A38 Színpadtól a Világzene Faluig, a Colosseumtól az Egyetemek Utcájáig, a Blues-Ír színpadtól az Európa Színpadig mindenhol felbukkannak majd hazai előadók, bandák, Dj-k, több mint kétszázan.

A világszínvonali hazai fesztivál idén a bulizók szervezési, tájékozódási problémáit is megkönnyíti: már elérhető a Sziget mobil alkalmazás, amiben az összes, már bejelentett fellépő és program is szerepel. 

Figyelem, már csak 45 nap van hátra a nagy mulatságig!

IMPRESSZUM ADATVÉDELEM FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK KÖZÖNSÉGSZOLGÁLAT