Bill Murray kölcsönzi a hangját A dzsungel könyve Balu medvéjének

 

2014.08.05.

Bill Murray hollywoodi színész kölcsönzi hangját Balunak, a medvének A dzsungel könyve című Disney-klasszikus játékfilm-feldolgozásában. A film 2015 októberében kerül a mozikba. 

 

A Variety című magazin közölte az újabb sztár nevét, aki részt vesz a 3D-s, valódi film és animációs film egyvelegeként készülő produkcióban. A filmet John Favreau rendezi, és 2015 októberében kerül a mozikba.

 

andpop.com

 

Murray a barátságos medvét szólaltatja meg, aki Bagirával, a fekete párduccal együtt tanítja meg Mauglinak, az árva embergyereknek a dzsungel törvényeit és védi meg Sir Kántól, a gonosz tigristől. Balu Amíg van egy-két jó falat (The Bare Necessities) című dala, melyet Phil Harris énekelt fel, az 1967-es rajzfilmklasszikus egyik legkultikusabb dalává vált.
A már korábban bejelentettek szerint Lajcsi, a majomkirály Christopher Walken, Bagira, a párduc Ben Kingsley, Raksha, a farkas Lupita Nyong’o hangján szólal meg. Idris Elba Sir Kánnak, Scarlett Johansson pedig Kának, az óriáskígyónak kölcsönzi hangját. A film sztárja Neel Sethi lesz Maugli szerepében. A tízéves New York-i kisfiúnak ez lesz az első filmje, és ő az egyetlen színész, aki valóban a kamerák elé áll.
A Disneyvel párhuzamosan a Warner Bros. filmstúdió is elkészíti saját feldolgozását, de ők valós filmváltozatot készítenek, amely a tervek szerint 2016 októberében kerül a mozikba.

 

Forrás: MTI

 

Ha tetszett a cikkünk, látogass el a Facebook oldalunkra is!

 

[facebook_like_button]

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

cs2

Elárverezik Michael Jacksoon birtokát

Elkelt Andersen szerelmi bánatáról szóló levele

Udvariasak, de túl sokat isznak a britek