Kutyával munkába? – egy napra lehetséges!

 

jzs – 2014.06.27.

Ha reggelente nehéz szívvel hagyod otthon (egyedül) a kedvencedet, akkor most itt a nagy alkalom, hogy augusztus 15-én ő is besegítsen kicsit a melóba. A Vidd Magaddal a Kedvencedet Dolgozni Nap (VMKD Nap) a Zöld Zebra Egyesület új, állatbarát programja.

 

2014. augusztus 15-én, pénteken elvisszük magunkkal a munkahelyre a velünk élő kisállatokat: kutyát, macskát, hörcsögöt, törpenyulat és velük dolgozunk, velük töltjük a napot – legalábbis a Zöld Zebra Egyesület kezdeményezésének ez a célja.

 

 

Nem újkeletű az ötlet: Angliában és több más országban is már bevezették a kutyabarát munkahelyeket, ahová a gazdik magukkal vihetik dolgozni kedvencüket. Miért? – mert tudományosan alátámasztott tény, hogy ha a kollégák biztonságban tudják az otthon hagyott ebet maguk mellett, akkor: nagyobb a munkakedvük, precízebbek, tovább dolgoznak és jóval elégedettebbek, mint normál esetben.

Nem utolsó sorban a kutyának is sokkal szebben telik a napja, ha az egészet a gazdival tölti.

A Vidd Magaddal a Kedvencedet Dolgozni Nap során a cég által korábban kiválasztott állatvédő szervezetnek adomány is gyűjtenek (pénz, gyógyszerek, állateledel, takaró), de segítséget nyújtanak a gazdira váró kedvencek örökbeadásában is, adott esetben pedig egyéb, szórakoztató programokat is lehet “igényelni” a különleges napra.

A Zöld Zebra Egyesület tehát várja olyan állatbarát cégek jelentkezését, akik kedvet éreznek a részvételhez!

 

Jelentkezni és további információkat gyűjteni az akcióról itt tudtok.

 

forrás (képek): www.kutyabarat.hu

[facebook_like_button]

Szólj hozzá!