Adatvédelem

A Popupcafe szerzői jogi nyilatkozata, adatvédelmi szabályai és felhasználási feltételei

 

A popupcafe.hu annak érdekében, hogy felhasználóinak a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsa és megfeleljen a hatályos jogszabályi kötelezettségeinek a következő felhasználási szabályzatot alkotja.

 

  • 1. Fogalmak

 

 

weboldal: az EL-TERVEZŐ Tervező, Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság (5100 Jászberény, Kárpát u 35, adószám: 21449448, cégjegyzékszám: 16 06 008350) által üzemeltetett http://popupcafe.hu domain alatt működő weboldal és annak http://popupcafe.hu előtaggal kezdődő oldalai.

 

felhasználó: az a személy aki a weboldal használatát megkezdi.

használat: az a folyamat amely során a felhasználó a weboldalt megnyitja, olvassa.

 

 

  • 2. A felhasználás feltételei

 

 

A felhasználó a weboldal használatával az alábbi feltételeket fogadja el.

 

A weboldalon található tartalom az  EL-TERVEZŐ Tervező, Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság (5100 Jászberény, Kárpát u 35, adószám: 21449448, cégjegyzékszám: 16 06 008350) szellemi tulajdona (a továbbiakban: Kiadó).

 

A Kiadó fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A weboldal és a domainnév szerzői jogi védelem alatt áll.

 

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a felhasználó a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

 

A weboldalról értesüléseket átvenni csak a weboldalra való hivatkozással lehet, az átvételre vonatkozó jogszabályok betartásával.
A felhasználási feltételekben nem szabályozott kérdésekben a mindenkor hatályos jogszabályok az irányadók, így különösen a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény, valamint a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló 2010. évi CIV. törvény.

Voir le site de rencontre oulfa.fr

Szólj hozzá!